top of page

Drik dig sund


http://features.aol.com/video/trick-pouring-perfect-beer

https://www.candis.co.uk/all-recipes/caramelised-pear-and-dolcelatte-salad/

Bagside / FAKE NEWS

Du kender det godt, ikke? Det der med at vågne op lørdag formiddag med en dundrende hovedpine, ondt i maven og en dårlig samvittighed over alle de genstande, du indtog under gårsdagens festligheder. Det sidste shot, der endte med at sende dig i gulvet, var måske ikke den smarteste idé, men frygt ej. Der er ingen skade sket.

Undersøgelser viser nemlig, at alkohol er godt for din sundhed. Ved at drikke tre genstande om dagen, gerne den elskede, gyldne humledrik, kan man nedsætte sin dødsrisiko med op til 20%, skriver Jyllandsposten. Det er da derfor oplagt at tænke, at hvis du holder dig ædru hele ugen, er det faktisk sundt for dig at drikke 21 øl til fredagscaféen. Nu kan beer pong spilles i flere timer, hvor den eneste konsekvens af alkoholen er, at du bliver lidt usikker på benene – og så er det bare et plus, at du bliver bedre og bedre til at ramme de røde kopper jo flere genstande, der ryger indenbords.

Videnskab bekræfter at en indtagelse på tre øl om dagen kan mindske chancen for hjertekarsygdomme, forhøjet blodtryk og diabetes. Moderate mængder øl forebygger disse livsstilsygdomme, mens intet alkohol faktisk øger risikoen. Så næste gang du føler dig for syg til skole, så læg bare pillerne tilbage i skabet og knap en bajer i stedet.

bottom of page